Doe mee met ‘Apps from Antwerp’ 2016

14 maart 2016

Apps from Antwerp wil creativiteit en innovatie stimuleren door samen met bewoners, studenten, bedrijven en bezoekers na te denken.

Stem op uw favoriete project

Minstens eenmaal per jaar lanceert de stad een projectcyclus voor 'Apps from Antwerp'. Die begint met een brainstormsessie waarop iedereen ideeën, wensen, klachten en dromen op tafel mag leggen en ze bediscussiëren. Geen idee of wens is te klein of groot: alles is welkom in de Brainstormbox op deze website. Daar kunnen ook ontwikkelaars zich laten inspireren en eventueel mee brainstormen. Zij presenteren dan een voorstel van een toepassing (zoals een app of een website) die zij willen maken om de stad beter te maken.

Met uw A-profiel stemt u op uw favoriete project. De drie populairste krijgen financiële steun: 20.000 euro (eerste plaats), 15.000 euro (tweede plaats) en 10.000 euro (derde plaats). De beste apps krijgen tijdens het bouwen ook juridische, logistieke of marketingondersteuning via de stad. Tijdens een officieel presentatiemoment stellen de ontwikkelaars hun kant-en-klare oplossing voor. Hebt u een goed idee? Of bent u zelf een app- of webontwikkelaar? Doe dan mee met Apps from Antwerp!